menu

Visit hansvisserplanten.nl
T +31 (0)297 515151 E info@hvisserbloemen.nl

Actueel Join the Hans Visser Flower Family

13 April 2021

Hans Visser bloemenexport is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste bloemenexporteurs van Nederland. We zijn een moderne groothandel die bloemen exporteert in Europa en ver daarbuiten. Ondanks onze grootte heerst er een informele sfeer. Bij ons wordt je gewaardeerd en beloont naar inzet, enthousiasme en je flexibele werkhouding. Ervaring is niet altijd het belangrijkste, we leiden je graag zelf op. Ambitie zien we graag en daarom bieden wij ook uitstekende doorgroeimogelijkheden. 

Wat wij jou te bieden hebben: 

  • Een job in een dynamisch bedrijf 
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
  • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ieder jaar een te gek kerstpakket
  • Een aantal feestelijke lunches met al je gezellige collega’s 

Staat jouw ideale job hier niet bij? 

Geen nood, ook open sollicitaties zien wij graag! Omdat ons bedrijf groeiende is, zijn wij constant op zoek naar nieuwe mensen. Veel functies worden ingevuld door ons grote netwerk  en door open sollicitaties. Wij lezen dus graag jouw gemotiveerde sollicitatiebrief en gaan er lekker voor zitten met een heerlijke bak koffie.  Stuur hem samen met je C.V. naar pz@hansvisser.nl en wie weet spreken we elkaar binnenkort. 

Stage

Het hele jaar door bieden wij diverse stageplaatsen aan. We zijn een erkend leerbedrijf en enthousiast om jongen mensen op te leiden en wegwijs te maken in onze dynamische bloemen- en plantenwereld. Volg jij een opleiding die in lijn is met onze branche en ben jij 16 jaar of ouder? Dan zien wij graag jou sollicitatie per mail tegemoet. 

©2024 Hans Visser B.V. Datenschutzerklärung Webontwikkeling: 2nd Chapter