menu

Visit hansvisserplanten.nl
T +31 (0)297 515151 E info@hvisserbloemen.nl

Evenementen

Bloemen voor alle exclusieve evenementen en bruiloften

Al jaren leveren wij bloemen voor grootse en exclusieve evenementen over de hele wereld. Zo heeft u onze bloemen bijvoorbeeld kunnen zien in Rome op het Sint-Pietersplein, terwijl de Paus de paaszegen uitspreekt. Onze bloemen worden ook gebruikt bij grootste bruiloften & events in bijvoorbeeld Dubai en India, en voor de styling van hotels. Zelfs het Nederlandse Koningshuis gebruikt af en toe onze bloemen voor hun evenementen.

De reden dat designers vaak voor ons kiezen is de kwaliteit van onze bloemen, de snelheid waarmee we kunnen leveren, het grote assortiment ook in exclusieve bloemen maar zeker ook het inzicht en het gevoel voor de stijl van de designer. 

“De bloemen worden altijd met zorg en in het juiste materiaal verpakt, waardoor ik me geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en conditie van de bloemen.”
– Jolanda, Designer  

Wij werken met designers over de hele wereld en zien het als een uitdaging om iedere keer weer de stijl en creativiteit van de designer te ondersteunen en zodat zij de meest mooie creaties kunnen maken. 


©2024 Hans Visser B.V. Privacyverklaring Webontwikkeling: 2nd Chapter