menu

Visit hansvisserplanten.nl
T +31 (0)297 515151 E info@hvisserbloemen.nl

Over Hans Visser

Hans Visser Bloemen is van oorsprong een familiebedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste bloemenexporteurs van Nederland. We zijn een modern bedrijf dat bloemen exporteert in Europa, Midden-Oosten & Azië. Ons ruime assortiment van kwaliteit snijbloemen, snijgroen, decoratiematerialen en aanverwante artikelen is zeer breed. Dagelijks worden duizenden soorten dagverse bloemen persoonlijk aangeboden door onze gespecialiseerde verkopers en in onze webshop.

Persoonlijk contact vinden wij nog steeds belangrijk, daarom heeft u als klant, een vast contactpersoon bij ons. U kunt aan hem/haar, in uw eigen taal, uw vragen of wensen bespreken via telefoon, WhatsApp en/of email.

Welkom bij de Hans Visser Bloemen familie!

Service, kennis en flexibiliteit, dat is waar wij voor staan - Dennis, directie Klant worden

Onze klanten

Wij verwerken iedere dag met grote volumes. Hierdoor is ons aanbod altijd dagvers en is onze koelcel aan het einde van de dag zo goed als leeg. Dit kunnen wij doen door ons grote klantenbestand. Onder onze klanten bevinden zich o.a. (internationale) groothandels, retail (bloemisten), importeurs, event- & wedding designers en lijnrijders. Iedereen is welkom. Neem direct contact met ons op voor uw eerste bestelling. 

 

Onze voordelen:

Grootste assortiment in bloemen (planten klik hier)
Scherpe prijzen
Direct van kwekers
Dagverse bloemen
Hoge kwaliteit
Verwerking en verzending zoals u dat wenst.
Snelle webshop (koppeling met uw eigen webshop)
Persoonlijk contact in uw eigen taal

Elke morgen door de rijen lopen om de verste bloemen te inspecteren, het mooiste beroep dat er bestaat - Martijn, inkoper

Our working method Eigen voorraad

Wij werken met een eigen voorraad. Onze inkopers beginnen hun dag vroeg en inspecteren de bloemen voordat zij worden aangeboden op “de klok”. Zij kopen voor u de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Ook kopen wij direct bij kwekers in. Dit heeft als voordeel dat we exclusieve soorten en de beste kwaliteiten kunnen aanbieden. En dit tegen juiste prijzen, zonder tussenkomst van een derde partij.

U vind onze voorraad in onze webshop. Omdat onze voorraad elke dag totaal wordt verkocht, starten wij iedere dag met verse bloemen.

Neem een kijkje in onze webshop »

De beste kwaliteit tegen de juiste prijzen kopen voor je klant, iedere dag een mooie uitdaging - Martin, senior inkoper

Inkoop

De inkopers van Hans Visser kopen iedere dag vers aanbod en rechtstreeks op de klok op verschillende veilingen. De meeste bloemen en planten worden gekocht op drie vestigingen van Royal Flora Holland. Iedere dag wordt er ook direct bij kwekers ingekocht tegen speciale prijzen. Door onze goede contacten met lokale kwekers kunnen wij u exclusieve en bijzondere soorten als eerste aanbieden. U vindt ons assortiment in de webshop welke direct gekoppeld is aan onze voorraad.

Iedere dag de verste producten en een ruime keuze - Martijn, Inkoper

Kopen rechtstreeks uit de tuin van de kweker

Wij hebben voor u de beste lokale kwekers geselecteerd. Hierdoor is versheid en kwaliteit van uw bloemen gegarandeerd. U ziet de prijs vooraf en we maken samen goede afspraken. Door ons persoonlijke contact met deze kwekers gecombineerd met de digitale connectie kunnen wij uw verwachtingen waarmaken. Onze inkopers kennen de kwekers persoonlijk en hebben vaak al een jarenlange werkrelatie, hierdoor ontstaat er een goede samenwerking en daar plukt u de vruchten van! 

Vroeg in de ochtend de rijen verse bloemen langs lopen om de handel te inspecteren; het mooiste dat er is - Frits, inkoper

Bestellingen klaarmaken voor transport en laatste check

Onze medewerkers worden speciaal opgeleid om uw bloemen op de juiste manier te verpakken. Omdat het om verse handel gaat is juist dit inpakken en klaarzetten een belangrijk punt van onze service. Er wordt met zorg met uw handel omgegaan door onze medewerkers en er vindt een laatste check plaats. Dit om uw bloemen in optimale conditie bij u te kunnen afleveren. De producten worden afgeleverd zoals u dat wenst: in dozen of op water. Heeft u andere wensen? Bespreek ze met ons en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Een snelle webshop voor onze klanten met daarachter een stabiel systeem, daar sta ik voor - Arjan, verkoper

Webshop

Wij werken met een snelle en overzichtelijke webshop. U ziet hier onze dagverse voorraad en actuele prijzen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen webshop aan onze voorraad te koppelen door middel van een VMP- of API-koppeling. Uw klanten bestellen in uw eigen webshop en de bestelling wordt verwerkt en afgeleverd bij u door Hans Visser Bloemen.

Iedere dag mag je werken met verse handel en is het een uitdaging om die duizenden stelen op tijd bij de klant te bezorgen.

Export

Wij zijn specialist geworden in het exporteren van bloemen over de hele wereld. Ieder land heeft zijn eigen regels en onze medewerkers zorgen voor alle juiste export documenten zodat uw bloemen op tijd en op de juiste manier verpakt bij u worden afgeleverd.

©2024 Hans Visser B.V. Privacyverklaring Webontwikkeling: 2nd Chapter